If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
П.С. Само незнам как още има потребители които да питат тук при наличието на такива елементи!
Mi pitat shtoto se nadqvat da otgovorish ti ... ta taka i taka sme na temata... Ti mi kaza si mi opravil geometriqta taka 4e da si povurvqva pove4e i mi kaza 4e moje da prisvetva pustata lampa. Prisvetvashe samo kato beshe studena kolata ama sega mi se slu4i nqkolko puti na zagrqla kola i pidala do mitala da svetne i da zabie nos pak Normalno ili tz
Sorry za lipsata na kirilica
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Мойто момче твойте познати грам не ме бригат ако турбината си надува в дадения момент и колата си върви и дедо господ неможе да ти каже колко ще изкара! Капиш професоре? И като говориш за познати дай имена да видиме кво става ? И това че колата записва дадена грешка съвсем не означава че проблема е тоя който казваш! Няма на тебе да ти дам 21 причини защото не ме кефиш и защото ако ти ги дам от утре ше почнеш да пишеш глупости нагоре надолу!
П.С. Само незнам как още има потребители които да питат тук при наличието на такива елементи!
По същата причина, която аз не те кефя, така и аз няма да ти давам имена на хора защото не ме кефиш и ти. Човека пита за проблем. Виждам сходен проблем и го коментирам и се опитвам да помогна, а не като теб "Знам, ама няма да ви кажа" Бъди малко по-толерантен и услужлив. А също така и проявявай малко повече уважение в изразите си. Няма и един пост, където АЗ да съм се държал така с теб или да съм коментирал мненията ти.
Mi pitat shtoto se nadqvat da otgovorish ti ... ta taka i taka sme na temata... Ti mi kaza si mi opravil geometriqta taka 4e da si povurvqva pove4e i mi kaza 4e moje da prisvetva pustata lampa. Prisvetvashe samo kato beshe studena kolata ama sega mi se slu4i nqkolko puti na zagrqla kola i pidala do mitala da svetne i da zabie nos pak Normalno ili tz
Sorry za lipsata na kirilica
Не е нормално писах ти ЛС
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:59 ----------
По същата причина, която аз не те кефя, така и аз няма да ти давам имена на хора защото не ме кефиш и ти. Човека пита за проблем. Виждам сходен проблем и го коментирам и се опитвам да помогна, а не като теб "Знам, ама няма да ви кажа" Бъди малко по-толерантен и услужлив. А също така и проявявай малко повече уважение в изразите си. Няма и един пост, където АЗ да съм се държал така с теб или да съм коментирал мненията ти.
Успех няма да ви се мешам повече. Извинявам ти се публично ако съм те убидил!
Comment